Disa

Idag har jag och Disa galopperat, fick även rykt hennes man och tvättat svansen :)
Nu har jag gottat ner mig i soffan, blir en skön hemmakväll då jag har stalltjänst heeela helgen! Sjukt drygt, fick iaf 20 min sovmorgon i morgon yeehoooo! 



Disa som bebis! :)

stallchef!

Är stallchef denna veckan på Fjellargård. (Skolans stall) Så har vart i stallet konstant hela denna veckan plus att jag har haft helgen på gustavberg så ingen sovmorgon här inte!
Idag travade jag runt helt själv på min lilla 3åring Disa, har henne som projekt på mitt inviduella val. Målet är att jag ska visa henne på 3års testet i slutet på maj. Känns rätt häftigt från att gått och hängt på henne och trillat av till att rida runt på fyrkantspåret utan ledare. På fredag få vi galoppera med! :)
Idag hade jag även dressyrträning på Elit med för Annika. Det gick helt okej, han orkade inte riktigt och är inte jättevan att gå i grupp på det sättet så han blev väldigt stark och försökte dra iväg men är la ändå rätt så nöjd över honom :)

Nu ska jag ta hand om mig själv, duscha och sen sooooova! Godnatt!


Magiskt, men tragiskt..

Jag vet inte vad jag ska skriva. Känns som jag hur mycket olika grejer som helst jag kan berätta om men inget är varken vettigt eller intressant.
Känner mig lite som ruff, min hund. Ensam. Han bara ylar och gnäller efter vår andra hund hela tiden. Och det vill jag också göra, yla, gnälla, få uppmärksamhet. Men nääää, jag orkar inte och det känns en aning töntigt. För jag gör det ändå medvetet.
Det var den tragiska biten...

Magiska då?
Jag njuter.

fan vad jag är patetisk!


sömnig

är superduper sömnig idag, så är ganska otaggad på svenskalektion och hoppträning idag.
Har fått ta hand om min löpande hund denna veckan också, sjukt strängt. blääääääääääää.
Possetiva idag är jag klarade två stycken g-prov som det ena skulle varit gjort i våren i ettan och det andra i hösten i tvåan haha. Så nu har jag inga mer rester!! yehooo



Min voovvoeeee

en månad

idag har jag haft min häst i en månad, det har gått väldigt snabbt!



Elit (SWB)
Född: 2004
E: Quite Easy
U: Winga

sverigebikini

jag är fruktansvärt sugen på att köpa denna! Kommer vara kung  sommar!!



http://shop.textalk.se/se/article.php?id=18642&art=5859559

Elit!

Kollade upp Elit på blup och någon annan sidan för att se om han hade några resultat, för ägaren har sagt att han inte hade gjort något men jag trodde ändå att han hade startat någon lokal. Men nä nä, hittade inte ett ända resultat på honom förutom 3års testet. Så det kommer verkligen att bli spännande att jag ska debutera honom :)




äntligen helg!

Igår blev det privatlektion för Peppe på Eliten. Det behövde vi kan jag lova, vi red lite över bomar. Försökte få han att lyssna bättre för både skänkel och i munnen. Han blir så satans stark bara och sticker iväg från mig. Då känner jag mig fruktansvärt liten och ångra att jag har en häst på 600 kg häst som är 170 hög minst! Det var skönt att Peppe sa att det såg bättre ut på träningen igår tillskillnad från i tisdags och då hade han ändå vilat i onsdag ;)
Blev även en ridtur på Axa när jag kom hem, hon var en aning fjantig i början men sen så börjar jag galoppera lite över bommar och då vart det fart på henne och lyssna jättebra.


Jag och Axa :)

onsdag

Hopptränade på Elit första gången igår. Det var en aning spännande, skulle korta ihop honom för att kunna rida över tre travbommar, lilla probleet var bara att han tog alla bommarna i ett språng. Det var lite kul för ena studen var han vildhäst och nästa stund gick han inte fram för skänkel. Så det såg lite hejsan hoppsan ut, men det får la va okej för att vara första träning och han knappt blivit riden på 2 år..



melodifestivalen

Även om jag visste att Loreen skulle vinna och hennes låt var faktiskt sjukt bra. Så var ändå David Lindgren lite bättre.
Han hade en sjukt bra party låt, ser fram emot att dansa till den på dansgolven på the corner!




Jag och Nicko



Madelenes söta hund nicko haha

uppdatera...

Tänkte jag skulle uppdatera lite, har knappt suttit vid datorn denna veckan. Det blir så när man knappt har några teoretiska lektioner. Hade svenska och samhällskundksap i måndags, resten av veckan har jag vart i stallet och hade även friluftsdag i onsdags. Då var vi i Isaberg och åkte skidor, det var roligt :D
I torsdags så hade jag och Tiny vårt projektarbete, vi ordnade en hopptävlning nere på fjellargård (Plönninges anläggning) Det blev jättelyckat och alla tyckte det var jättebra och välordnat. Även vår lärare Peppe var supernöjd med oss och det är inte ofta han berömmer en :)
Tiden har inte riktigt räckt till, så Elit har gått på ridbanan hemma och han har vart heeeelt dum i huvudet, han har gjort allt för att försöka kasta av mig, testa mig som fasiken hela tiden. Höll på att skicka honom till slakt i onsdags när han sprang ut ifrån ridbanan tre gånger och vägrade gå in igen, Anna fick leda in honom och han hoppade på henne och gjorde luftsprång och bocka.
Fast igår när jag red till ridhuset så var han hur snäll som helst, bråkade inte ett piss och var jättearbetsvillig. Då blev han plötsligt världens bästa häst igen ;) Så idag blir det antingen rida till ridhuset igen eller uteritt, är en aning trött eftersom vi var ute igår och jag sprang upp klockan 9 för att ha utsläpp, blöäää. Så hade gärna skippat att rida idag men känner att jag måste! Ska ha min första hoppträning för Peppe med honom på tisdag med. Längtar!

Det var allt för mig, ska försöka uppdatera lite bättre nu, om jag har tid vill säga.
kjamisar



Var tvungen att lägga upp en bild på alla mina miljoner glasögonbilder jag har på min mobil haha.

tålamod

Ibland undrar jag hur man kan va trött när man har sovit 9h under natten, sedan somnar i soffan...
Frida hjälpte mig med Elit idag och det gick verkligen så mycket bättre när man har någon som skäller lite på en när man gör fel och börjar tappa tålamodet. Och det gick verkligen så mycket bättre. Ja behöver tuffa till mig lite och var lite mer bestämd. Ska bli spännande att träna för Maud på onsdag med och se vad hon tycker om min "lilla" häst :)



Jag och Manne ifrån gymkhanan.

RSS 2.0