Inte långt kvar..

Igår var det balen. Det var fint och trevligt. Jag hade en rolig baldejt och allt annat Plönninge och Munka folk var på riktigt gott humör också.

Nu är det bara 10 dagar till studenten och jag har fullt upp...




Sun goes up and sun goes down and I'm still alive...



Glad tjej!

Min häst mår mycket bättre nu och idag fick jag äntligen rida på honom efter 2,5 vecka! Han var klart en aning stel och väldigt lat... Men det var kul!

Hoppade även Chitroon idag, det gick faktiskt ganska bra, mycket bättre än i fredags iaf.  Fast vi hoppade studs så lyfta han på benen.
Blev en liten tur på Disa med, trodde 3åringarna skulle vara galna eftersom deras långa vila. Nu är det bestämt att vi ska visa de 24 maj, vilket innebär att jag missar Värnamo, ska dit med skollaget och spela fotbollsturnering :(


11 maj 2012

heheh, råka klicka hem den svarta tröjan istället.


Mange Makers

Ju mer jag lyssnar på Mange Makers nya låt Drick Den ju bättre blir den, videon är i alla fall cpe rolig haha.



Såg även att de sålda tröjorna som de har i videon, JAG MÅSTE HA!


http://merchworld.se/products/mange-makers/2668/mange-bjuder-3#mange-bjuder-3.jpg

Even if good things happend, I still feel bad..

MIN HÄST ÄR INTE HALT LÄNGRE WOOHOOO!
Han var heeeeelt galen idag, först försökte han springa iväg med mig när jag tog in han ifrån hagen sen kunde han inte så stå still i gången och när jag longera var han helt tokig och bocka, kasta sig, låtsades bli rädd och var spänd som satan. Men han var inte halt :D

Fick rida skolans finaste häst idag, åh vad jag var glad! TACK! Är äcklig trött på alla skit hästar där nere, får alltid de värsta varje gång så var otroligt glad att få sitta på Floyd som gjorde exakt vad man bad honom om :)

Dagen sämsta är då att jag är ständigt trött hela tiden ingen ork alls... Och jag fått cpe ont i min rygg så kan knapp böja mig och när jag tar ett djupt andetag så gör det sketaont :( 


vill rida min häst!!!!

Jag flippar snart av rastlöshet! Jag vill att min häst ska vara frisk så jag kan rida han!
Såret börjar faktiskt se ut att bli finare och läker bra, igår var han fortfarande halt. Fast inte så mycket.. :) så hoppas att det är pga av såret och inget annat.

Här är en filmsnutt när vi galopperar :)


Min dröm

Hade en sån satans jobbig dröm inatt.. Jag drömde att jag skulle ta studenten på Plönninge men allt var helt fucked up eftersom dagen kom alldelse för snabbt så. Paniken av att du ska tömma hela dit rum/hus för att packa ner i lådor för att sedan lämna allting bakom dig. Jag kastade in allt i bilen, glömde hälften och stirra hela tiden på klockan eftersom jag skulle springa ut en halvtimma senare. Min klass försvinner, mössan passar inte, alla börja gråta och flippa för de inte vill ta studenten.
När jag väl kommer hem med alla grejerna, så får mitt rum bli badrummet eftersom jag nu längre inte har ett eget rum... Jag var så ledsen.

Nu hoppas på att denna drömmen inte faller in!! Och nu säger jag grattis till min kära mor som fyller år idag! wohoo

Hoppar Corlencia


lost the motivation



KOM IN PÅ FLYINGE!

Kom in på flyinge! wooohooo! ska göra mitt ridprov den 29 maj, jag hoppas verkligen att det går bra! För då blir det Flyinge till hösten :D
Är verklligen superduperglad!!!!

Dagen för övrigt har spenderas mestadels i stallet, först på fjella. Då red vi ut, det var härligt. Så red vi bakom Palle när han körde med en travare och då blev det väldigt högt tempo. Sjuk najs!
Efter det red jag på Disa på galoppbanan med Fanny och Campari, Disa orkade två varv sen var hon helt slut och genomsvett. Hon har verkligen noll kondis, plus att alla unghästarna på skolan och har vart sjuka med... blää. Så hon hosta rätt mycket.
Elit mår sådär. Går ständigt med bandage runt benet. Fortfarande halt, dock får han gå ute i hagen så svullnaden försvinner. H A T A R!! Jag vill rida min häst :(


sommaren är här...




Det har vart en bra långhelg, tjänat massor med pengar, hunnit med att dricka lite öl. Umgås med fina vännerna i stallet och bara tagit det lugnt och njutit!


RSS 2.0