Fredag

Äntligen fredag! Och denna helgen är jag ledig!! wiiihooooo!
 
Idag har jag hopppat min lilla häst, tränade lite på kombination och det gick tillslut ganska bra. Jag gillar känslan när man själv kommer på sig själv vad man gör för fel när man rider. Man kommer på hindret och river om och om igen. Sen när de väl slår en så hoppar hästen perfekt! :)))
Sedan fick Tessan rida, ååh det var så kul att se henne vara så lycklig!
Nu sitter jag här och dricker lite rödvin på altanen medans mina föräldrar sitter och kollar på Dobido haha,
ikväll blire utgång i Falkenberg med fina vänner :)
 
 
 
 
 
 
 

FAIL

Känner mig som en väldigt hemsk människa..
Hovslagaren var här och skulle sko om Elit, upptäcker att han förmodligen haft en liten hovböld i högerbak, för det rann ut var ur ett gammal sömhål. Känns så pinsamt när man inte upptäckt sånt själv, fast det klart är han inte halt varför ska man då tro att han har en hovböld? :p Den har ju säkert legat där ett tag och gottat sig medans jag har ridit på som vanligt.
 
Så stackarn har fått vila idag och gått på gräs heeela dagen.
 

Tävling i Harplinge.

Vart och tävla med min häst idag. Det gick la helt okej. Han hoppade ganska bra faktiskt, fast det höll inte riktigt i planen som jag hade tänkt.. Vi fick 8 fel. Det var bättre än sist men ja, jag är verkligen långt ifrån nöjd. Blir så irreterad både på mig och på hästen, jag menar hur svårt kan det vara hoppa 8 hinder på rad utan att riva?! Tydligen skit svårt... Och varför river jag ALLTID hinder nummer två?
fuck life.
 
Övrigt har dagen vart skit. Längtar bort. Till en strand eller pool med min vän madelene och en drink i handen och en snygg kille som står och massera mina axlar. När kommer den dagen att inträffa?
En sak är säkert i alla fall och det är att jag behöver semester!
 
 

elitskit

Min häst är konstig, innan har han alltid rusa in i varenda hinder. Och nu backar han in i hinderna, jag får inte ens fart i honom. Varför kan han inte vara normal?

liten bildbomb ifrån sommaren...

 
 
 
 
 
 

it is time to think again..

Jag känner att jag har grubblat alldeles för mycket det senaste. Det ända jag gör att vrida och vända på mina problem, som egentligen är ett problem utan mina framtidsplaner. Jag skapar problemen därför att jag vill göra något NYTT. När jag säger något nytt så vill jag att något drastiskt borde hände i mitt liv, men eftersom det inte verkar inträffa så försöker jag ändra på andra sätt, normala sätt. Det som gör mig besviken och ångest är att jag kommer inte bli nöjd hur jag än jag gör..
 
Nu till något roligare, såg Kvarteret Skatan Reser Till Laholm. Sjuuukt rolig film, precis som serierna. Det förgyllde min dag!
Nu ska jag ge ett försök till att sova, fast jag har en miljon tankar som snurrar i min skalle.
Godnatt!

Då var sommarn snart slut..

Kan ju inte påstå att jag är särskilt duktig på att blogga och uppdatera om mitt liv.
Men kan sumera sommarn lite tänkte jag...

Jag har blivit ett år äldre (wow världens update)
Min sommar har annars bestått av jobb, jobb och lite mer jobb.. Har ridit väldigt mycket, upp till 4-5 hästar om dagen.
Och min stackars häst som var så fin början av sommaren så kom världens svacka i mitten på juli, då blev han vild o galen. Jag kunde knappt genomföra ett vanlig ridpass i paddocken och vi var tillbaka på ruta ett igen.. (pust) Nu börjar de bli bra igen, dock har han börjat sparka som fasiken mot skänkeln och SJÄLVKLART så ville hans ägare komma och kolla helt oförberett, det gick rent sagt ut helvete.. Jag tror aldrig jag har ridit så dåligt som jag gjorde i torsdag, dels var jag lite halt sjuk (går inte att skylla på de såklart) Men jag höll på att flyga av satt på fel sittben under hela uppvärmning i traven och ägaren fråga om det var avsikligt, jag ville bara sjunka igenom jorden... Det var rent av sagt HEMSKT.

Annars när jag har vart ledig så har jag hälsat på Madde i Skövde, det var skoj, har alltid skit kul med den människan!
Var med min bror i Helsingborg och det var nog den roligaste utekvällen på hela sommaren. Hade en annan rolig utekväll med min vän Emelie, som nyligen flytta ifrån Rävinge Gård (mitt jobb) till en lägenhet i Halmstad, vi var på Bond i Halmstad och dansade konstant i 3 h. Det var strängt haha.
Det jag ångrar att jag inte har hunnit med att jag fortfarande inte har vart i Göteborg i sommar.. Måste träffa Tiny snart känner jag!

Ja det var allt för mig för denna gången.



Bild ifrån Corner förra helgen med Emelie!

RSS 2.0