Sjukling :/

det har inte blivit så mycket blogg det senaste dagarna för jag har inte haft någon dator.
tänkte  ba berätta att jag trilla av ponnyn Draco i onsdags, eller trilla och trilla och flööög rent ut sagt bakåt och slog i huvudet, ryggen och blev trampad på armen. Kom lindrigt undan med en lätt hjärnskakning och en blåslagen arm som inte gick att röra på i början men som tur va var den varken bruten eller några sprickor. Nu så här några dagar senare mår jag mycket bättre och jag känner att jag behövde vila. Det har vart skönt att sova och jag har varit sjukt trött fast jag inte gjort någonting men.. när jag slappnar av blir jag alltid sjuk. Så den hostan som jag har gått och dratt på nu i nästan två veckor är förfälig!!! Ibland hostar jag så mycket att jag knappt kan andas eller känns som jag ska spy. Har börjar använda lite hostmedicin med, men vetifan om det hjälper...
Så dem här senaste dagarna har varit speciella, trodde jag skulle få repa mig efter hjärnskakning men blev istället för hostan haha.

Tycker lite synd om Draco med, vilade en vecka för att han var halt, sätts igång med ett hårt pass för han ska förbränna fett, jag trillar av och han får vila 3 dagar igen. *Tummen upp!*

Tack o hej

vuxenpoäng

Snodde åt mig ett litet vuxenpoäng och betalde min första riktigt räkning.
Annars har dagen vart sådär, hade körlektion i morse. Gick ganska bra faktiskt, fick tvärstanna i 70km/h det var coolt haha. Efter det satt jag inne på trafikskolan och pluggade lite tills bussen skulle gå tillbaka till skolan, men otur som jag har stirrar jag mig blind på datorns klockan som går 15 min försent så missar bussen -.- Men min kära pojkvän Johannes kom och hämta så jag inte missade engelskan. Tack för det :) <3
Funderar på att ut och springa idag eftersom hästen vilar, men är nog för lat för det haha.



Min snygga pojkvän <3

host host host

den här hostan går mig på nerverna!!!
Kan inte sova för ligger bara och hostar heeela tiden :(
Förresten har jag kommit på varför Draco var halt, antagligen så var det för att han inte haft några skor bak och det är väldigt mycket hårda underlag runt mitt stall, så idag kom hovslagaren och satte på nya bakskor så ska jag ge han några dagar och se om det blir någon skillnad :)
Nu ska jag hosta ifred, godnatt!


halt häst...

fml!!
Känns som jag har fruktansvärt otur med hästar, först Chappe o nu Drako ...
Moa min vän, har skrämt upp mig som fan, med att säga att hon tror att han har spatt. KUL!

Om en jobbig sak händer mig så händer alla jobbiga saker som kan hända mig, SAMTIDIGT!!

Så ikväll ska jag inte sitta på mitt rum och deppa utan dra uuuuuuuuut, dra till halmstad va med vänner
skratta och bara ha allmänt kul.


tack och hej för mig

tagga stallet i ösregn

Denna förmiddagen har vi haft hästkunskap och kollat på Planet Earth, nu blir det att byta om till ridkläder och åka ner till Fjellagård för att sätta igång våra älskade skolhästar. Fick reda på att tre hästar har avlivat under sommaren.. det blir bara mindre och mindre hästar och fler elever på det här stället.
Sedan ska jag till ponnyn min och rida lite dressyr tror jag, i regnet! Blää
Och ikväll blir det utgång med plönningetjejerna ;)

Ekbacken 5

Nu ligger jag äntligen i min säng på Ekbacken 5 på Plönninge. Delar världens bästa radhus med mina underbara vänner, Alice Madelene och Moa.
Det känns så underbart att vara tillbaka, allt är upppackat och i sin ordning. Ponny Draco står i sin box på Gustavsberg och väntar på att jag ska komma och gosa med honom i morgonbitti :)
Nu ska jag sova är svin trött efter utgången på Brasseriet igår och flytten idag.
Tänkte lägga upp lite bilder på mina vänner :)


Moa vs Moa - Som jag förövrigt delar rum med :)



Min kaninvän Alice :)



Madelene och Jag

Jag kan inte sova...

Det värsta som finns när man inte kan sova är att man vet att man ska upp svin tidigt och kommer vara skittröt...
Så i morgon ska jag upp vid 6 för jag har körlektion klockan 7:15 och det kommer gå pisss... Är redan as trött men kan inte SOVA. samma sak igår så har ju vart as trött hela dagen för jag tvinga upp mig själv att gå upp i tid, eller så är det för jag och min syster Klara har vart på Gekås hela dagen... Det är sjukt ansträngande.



Godnatt!

Redo för skolstart

Kan säga att jag börjar bli riktigt redo för skolstarten nästa måndag!! :D
Igår fick jag min efterlängtade födelsedags present en John Whitaker hjälm och ett fodral till :)))))
Mitt fodral är dock blått och inte de röda som är på bilden, men hitta inte den på internet. Väldigt konstigt.. Är iaf den nya modellen och inte den gamla blåa.




Köpte även ett par svarta helskodda ridbyxor på rean. Och idag efter jag hade haft körlektion gick jag och mamma in till stan och köpte ett par springskor och en sportbh, så nu ska det börjas träna :D Fast gick nästa emot mig själv där för dirket efteråt åt vi lunch med pappa på en tacoresturang som heter El Paso dock var det väääldigt mycket grönsaker så det får la duga haha

Grillbuffé på Strandbaden

Kvällen har jag spenderat med min kära pojkvän och hans familj på hotel och resturang Strandbaden. Mycket mysigt, det var buffé och hur mycket kött som helst, inte så ofta man har fri tillgång till det.

Idag är det bara exakt en vecka kvar till skolan börjar och att jag flyttar tillbaka. Kan inte fatta jag längtar så himla mycket till skolan. Detta sommarlovet har typ bara vart trist, har jobbat nästan hela tiden. Har jag vart ledig så har det varit regn och 14 grader kallt...
Så är taggad på att återgå till vardagen igen :)



Bild ifrån idag, har även klippt av mig håret och skaffat en frisyr!!

RSS 2.0