Söndag 23/9

Satt och kollade igenom lite bilder på min datorn och insåg att jag har nästan exakt haft min dator 1 år wiiho.
Första bilden som togs i Photoboth.. Saknar lilla Åke och även min pärla Emma Jarlsgård. ♥
 
Övrigt så mår jag rätt bra faktiskt, ganska trött efter helgen och min första arbetsvecka, som faktiskt var riktigt rolig.
Nu är jag tom på ord....
 

11 september

 
När man är ledig har man för mycket fritid. Då hinner man kolla på alla saker man vill ha och spenderar alldelse för mycket pengar.. Tänkte köpa dessa skorna till hösten. Eftersom jag misstänker att min syster har tagit mina skor jag köpte förra året..
 
 
Eller typ den här?

9/9 1012

 
shiit nu e jag blond!
 
 

- +

Kändes så sjukt gött att få sova ut lääänge idag efter en helvetes dag igår. Fy fan säger jag bara. En i stallet blev sparkad rejält i huvudet av en häst och jag tror inte jag har sett så mycket blod i verkligheten innan, som tur var fick hon inga skallskador eller skador på hjärnan dessvärre kommer hon kanske mista sin syn på ena ögat.. Det läskiga är att det lik väl kunnat vara jag, det är jag som leder in och ut den hästen varje dag inprincip... Usch!
 
Nu till något roligare, eller nja jag håller på att packar och städar för fullt. I veckan ska jag flytta in min lägenhet wiihooo. Och idag ska pappa hänga med mig och flytta min kära häst :))
 
Har nästan redan börjat sakna mitt svarta hår..

Restart

Nu ska jag börja mitt nya liv. Gör min sista arbetsdag på lördag och flyttar mig själv och min häst på söndag. Eventuellt så ska jag mellanlanda hemma en vecka innan jag kan flytta in i min nya lägenhet i Halmstad.
Sedan ska jag börja mitt nya jobb hos Claes. Får  vi se hur det går, jag hoppas och tror att det kommer bli väldigt bra. Ser verkligen framemot detta. Hade vart skönt att ha en vecka ledigt bara innan jag börja. Ladda nya batterier osv.
 
 

blondering

Hade sjukt bakfylle ångest idag när jag vaknade, så då tänkte jag att jag skulle bättra på den ångesten och färga mitt hår blont! Hm ja det är la inte det smartast jag har gjort att försöka gå ifrån svart till blond.... Min snaggade sida är i alla fall blond haha. Men övriga håret hm, ja vad ska jag säg typ brunt? hahha. Ibland vill jag bara döda mig själv.
 
Så nu har jag tröstdruckit en liter cola och snart bär det av till Halmstad. Får se om jag kanske kan försöka hitta någon hatt hemma så jag kan visa mig offentligt ;)
 

RSS 2.0