städa?

Fundera starkt på att städa mitt rum, måste sortera vilka kläder jag ska ta med mig i morgon när vi åker till Kläppen. Idag är första gången för i år som snön äntligen har lagt sig utanför mitt hus och jag hoppas på mer snö i kläppen!!



Här en bild på Frida ifrån slänggungen på Liseberg i söndags, Martin och Henrik syns även i bakgrunden haha


Jullov

sitter här och taggar lite musik, snart ska jag ta bilen och köra in till stan för att jobba lite och sen i em blir det Jul på Liseberg med Frida, Martin och Henrik. Väldigt mysigt tror jag att det kommer bli :)

Än så länge har jullovet bara bestått utav att sova, har stressat ihjäl mig under hela veckan både med prov och fixa hela Plönninges Julfest som dessutom va OTROLIGT uppskaddad och lyckad. Alla var super nöjda med mig och Frida. Och då kändes allt arbete och städning och sånt ganska värt. Det tog ändå 5 h att städa ur hela lokalen efter 200 pers. Men Plönninge ska få ett extra plus för inte en jävla grej gick sönder under hela kvällen!! De ni! ;)


med nöd och näppe..

med nöd och näppe har jag äntligen klarat mitt KÖRKORT! Trodde jag skulle dö i morse faktiskt, har nog allt mått så dåligt och som jag gjorde i morse...
Men efter mycket om och men så stod jag där med pappersbeviset i handen och mina smileband var ända upp till öronen.
Idag väntas förberedelse inför julfesten, plugga till alla proven i morgon och crousa runt i min bil hehe.. bara för att jag kan lixom! ;)

hej hopp - ha en bra dag
mvh moa S

förbredd för festligheter

idag är jag oxå ganska glad, beställde en klänning ifrån nelly idag eftersom jag inte hitta en ända fin klänning i hela jäkla halmstad.. Och kände att jag behövde utvigda min garderob när det gäller festkläder, så nu är jag redo för Plönninges Julfest och Nyår iaf :)

1 december

äckligt längesen jag uppdaterade! saker som har hänt i mitt liv det senaste veckorna:

  • Ponnyn Draco blev skadad och fick vila i en månad. Sedan svara han inte på metacamen och vetrinären misstänkte spatt vilket resulterade att jag lämna tillbaka honom till ägaren..
  • Jag har vart på praktik i 5 veckor hos Elisabeth Hultberg. Trivdes verkligen jättebra och jag fick göra lite allt möjligt stallarbete och rida lite hästar.
  • Jag har blivit singel, vilket resultera då till att mycket festande på helger och träffa många nya människor :)
  • Sedan är jag ju då hästlös eftersom ponny åkte och mitt hästletande går uselt!
  • Skolan är tråkigt och det finns inget tråkigare än att plugga just nu!!
  • Sista sak hoppas på körtkort om 2 veckor annars hänger jag mig själv i en bilkabel!!

fast jag är ganska glad ändå :)

RSS 2.0