Övningskört

Har övningskört med mamma, det gick ganska bra faktiskt. Känns som jag är väldigt snabblärd för har typ bara kört 10 gånger sammanlagt och ändå går det förvånadsvis bra :)) Trodde typ att jag skulle krocka köra av vägen osv, men nä nä .

Och det är bara 2 veckor kvar nu som jag flyttar ner till skolan igen, asså fy fan vad detta sommarlovet och har gått sjuuukt snabbt!! Jag vet inte om det är bra eller dåligt, längtar väldigt mycket till den 15 augusti men sen känns det som sommarlovet bara försvann och jag har inte gjort något vettigt..

Lördag, fast det känns som söndag..

Jag är väldigt bra på att uppdatera, men det har varit mycket annat dessaa veckor känns det som. Sedan krånglar internet jättemycket med, det är typ bara en kanske två datorer som kan vara uppkopplad samtidigt, sjukt störande..

Annars har dagen varit rätt chill, har varit på västergård, där jag jobba som ridlägerledare en vecka i sommar. Där står även min blivande ponny Draco, jag blir verkligen bara mer och mer kär i den lilla ponny!! Så red vi ut en sväng
i ugglarp, det var väldigt mysigt :))

Visst är han söt? Lagom tjock mage med, men det ska bort :D

14 juli



Min syster Klara har köpt världens sötaste tröja ifrån Monki jag kan inget annat än älska den ♥ ♥
Ska nog sno den ifrån henne hehhe.

Övrigt så har det vart världens pissväder idag och jag har cyklat runt runt till mina olika kära små jobb, love it! Och nu blir det kalas hos min kära älskade vän Izze som fyller 18 idag, så grattis till henne :D

kram

Falsterbo

Tillbringat hela min helg kära i Falsterbo med ett härligt gäng, träffa många andra härliga människor ifrån olika ställen i landet. Sett många fina hästar och sedan dansat loss på nattklubben på kvällarna. Att sova i tält på en parkering är något som jag aldrig mer kommer göra om, sov inte en blund den natten.
Avslutade sen helgen med att lifta hem med två killar ifrån göteborg, dem var otroligt härliga och bjöd även mig på max! :D
Jag på falsterbostrand



Malin Bayard

Dagen efter

Idag är det sådär varmt och kvaft igen och jag är redan trött på värmen. Speciellt när jag är förkyld och inte kan åka till stranden och bada. Så dessa två senaste dagarna har jag legat inomhus. Förutom igår kväll då på mitt lilla kalas.
Apropå kalas, var det vääääääldigt trevligt igår och jag är glad att så måmga kom ändå och dem som var här såg ut att ha trevligt :))
Nu vankas det mat och sen är det bara att ta cykeln och cykla in till stan för att jobba!



Förresten izze så ska jag nog köpa en trisslott på vägen hem, ba för att jag kan lixom!

ÄNTLIGEN 18!!!!

Idag är dagen man har längtat till hela sitt liv, så mycket nya möjligheter!
Roliga saker man får göra när man är 18:
  • Köpa folköl
  • Gå på krogen!!!!
  • Köpa tobak, ciggaretter och snus
  • Köpa receptfria läkemedel i vanlig butik
  • Ta körkort
  • Köpa på kredit
  • Använda säkerhetsdosa
  • Köpa saker över internet
  • Slippa målsmans underskrift osv
Gud så roligt jag kommer ha dem närmaste veckorna. Nu ska jag vila mig så jag orkar med festligheterna i kväll.

kraaaaaam

1 Juli 2011

Gud har givit mig världens hemskaste förkyldning såhär dagen innan min 18års dag!
Han är inte min vän längre..
Spelar inte roll hur många koppar te och halstabletter jag äter, mitt halsont vill inte försvinna :(




Bild ifrån min förra födelsedag

RSS 2.0